Meistä

Punto e Pasta on kahden siskoksen pyörittämä pieni pala aitoa Italiaa. Juuremme ovat saapasmaan Napolista, josta isovanhempamme ovat kotoisin. Ruokalistamme koostuukin muutamasta klassikko annoksesta, kuten Nonnamme Pasta al Ragústa sekä Parmigiana di Melanzanesta. Etelä-Italian keittiötä kunnioittaen löytyy listalta myös Spaghetti alla Sorrentina sekä kalaa sen monessa eri muodossa. "Quanno ´a caurara volle, mena subbeto ´e maccarune."

Ensiaskeleet yrittäjinä olemme ottaneet 10 vuotta sitten. Yrittäjyys on kuitenkin aina kuulunut elämäämme, sillä vanhempamme ovat toimineet ravintola-alan yrittäjinä jo yli 30 vuotta ja ovat edelleen menossa mukana. Myös italialainen keittiö ja sen opit ovat tulleet tutuksi jo pienestä kun teimme gnoccheja, putsasimme kokonaisia mustekaloja sekä pyydystimme rapuja isovanhempiemme kanssa.

Toivomme, että Puntossa voit nauttia rennosta italialaisesta tunnelmasta. Missä aika pysähtyy ihanan ruoan sekä pientuottajien viinien parissa.

Baci e benvenuti. Ci vediamo a Punto!